Ungarsk lammegullasch
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Oprindelsesland : Ungarn Indsendt : Red : |
|
|
Skær lammekødet i store stykker eller lad slagteren gøre det.
Pil løgene, halver dem og skær dem derefter i skiver.
Lad halvdelen af smørret blive gyldent i en stor gryde og svits løgskiverne heri for svag varme, til de bliver bløde. Drys sukkeret over løgene, skru helt op for varmen og lad løgene blive brune under omrøring. Resten af smørret gyldnes i en anden gryde, og heri brunes lammekødet. Drys med salt, peber, cayennepeber, timian og det itubrækkede laurbærblad, og lad kødet snurre videre for svag varme. Gryden med løgene sættes over varmen igen, mel og paprika røres i og det hele koger sammen i 2 minutter under omrøring. Derefter tilsættes lidt efter lidt så meget bouillon, at saucen bliver flødeagtig i konsistensen. Kom kødet i saucen og lad det hele simre for ganske svag varme og under låg i 30 minutter. Så tages låget af gryden, og gullaschen koger videre i endnu 45 minutter. Tilsæt af og til lidt mere af bouillonen i løbet af disse 45 minutter. Til sidst smages gullaschen til, overflødigt fedt skummes af overfladen (eller suges op med køkkenrulle), og gullaschen serveres meget varm. Hertil passer kartoffelmos eller båndspaghetti samt grøn salat. |
|
Opskriften er vist 13910 gange,
og udskrevet 284 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne