Lammegryde chasseur
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Få slagteren til at hugge kødet ud i passende stykker.
Bland melet med paprika, salt og peber og vend kødstykkerne heri. Pil løg og hvidløgsfed og hak begge dele groft. Varm olie og smør i en gryde og brun kødet sammen med løg og hvidløg under hyppig vending. Tilsæt bouillon og tomater plus væden fra tomaterne. Rens champignonerne og skær stilkene af (men gem dem for de kan anvendes i mange andre retter). Kom champignonhovederne i gryden, hæld hvidvin over og tilsæt citronskal og basilikum. Rør godt rundt og lad det hele snurre for svag varme under låg i 45-55 minutter. Til sidst smages til med salt og peber, og retten drysses med finthakket persille lige inden serveringen. Hertil passer kartoffelmos og grøn salat. |
|
Opskriften er vist 6358 gange,
og udskrevet 192 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne