Skotsk Hotchpotch
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Oprindelsesland : Skotland Indsendt : Red : |
|
|
Lad kødet koge mørt i vandet sammen med salt og krydderier.
Det tager 60-90 minutter.
Kålen befris for stok og høvles. Blegselleri og porrer skylles, renses og skæres i skiver. Gulerødderne skrabes, persilleroden skrælles og begge dele skæres også i skiver. Lad alle grøntsager koge i 30 minutter i bouillonen for middel varme. Tag kødet op af kogevandet. Fjern alle ben og skær kødet i mundrette stykker, som kommes i gryden til grøntsagerne. Varm det hele godt igennem, smag til med salt og server retten meget varm. Tips: Det er en god ide at klippe noget af det grønne fra blegsellerien groft og lad det koge med i retten. Det giver ekstra smag. |
|
Opskriften er vist 11519 gange,
og udskrevet 221 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne