Farseret lammebryst

Farseret lammebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.udbenet lammebryst
100 g.ris
 salt
1 løg
1 fedhvidløg
1 bdt.Persille
50 g.pinjekerner
50 g.mandelsplitter
50 g.rosiner
1 æg
 sort peber
 cayennepeber
 Edelsuss paprika
3 spsk.olie
5 dl.bouillon
1 dl.tør hvidvin
 
Opskrift:
Lad slagteren udbene kødet og banker det fladt. Kog risen 10 minutter i let saltet vand, hæld den i en sigte og lad det dryppe af.

Løg og hvidløgsfed pilles og hakkes fint. Persillen skylles, rystes tør og klippes fint. Den afkølede ris blandes med pinjekerner, mandelsplinter, rosiner, æg og de finhakkede ingredienser og smages til med salt og krydderier. Blandingen skal være kraftigt krydret.

Bred lammekødet ud på et bræt. Fordel risblandingen i et jævnt lag ud over kødet. Rul kødet sammen og ombind det med bomuldsgarn. Varm olien i en bradepande der passer i størrelse til stegen, og brun kødet godt over det hele. Hæl halvdelen af den varme bouillon i fadet og stil det i en 225 grader varm ovn på midterste ribbe. Lad lammebrystet stege i ca. 1½ time, hvorunder kødet hyppigt overøses med skyen i fadet, og resten af bouillonen og vinen tilsættes lidt efter lidt.

Inden serveringen fjernes bomuldsgarnet, kødet skæres i ret tykke skiver og anrettes på et varmt fad. Skysaucen fra bradepanden serveres for sig.

Hertil passer små kogte kartofler og blandet salat.





karakterer:
Opskriften er vist 9030 gange,
og udskrevet 198 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu