Farseret lammebryst
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Lad slagteren udbene kødet og banker det fladt.
Kog risen 10 minutter i let saltet vand, hæld den i en sigte og lad det dryppe af.
Løg og hvidløgsfed pilles og hakkes fint. Persillen skylles, rystes tør og klippes fint. Den afkølede ris blandes med pinjekerner, mandelsplinter, rosiner, æg og de finhakkede ingredienser og smages til med salt og krydderier. Blandingen skal være kraftigt krydret. Bred lammekødet ud på et bræt. Fordel risblandingen i et jævnt lag ud over kødet. Rul kødet sammen og ombind det med bomuldsgarn. Varm olien i en bradepande der passer i størrelse til stegen, og brun kødet godt over det hele. Hæl halvdelen af den varme bouillon i fadet og stil det i en 225 grader varm ovn på midterste ribbe. Lad lammebrystet stege i ca. 1½ time, hvorunder kødet hyppigt overøses med skyen i fadet, og resten af bouillonen og vinen tilsættes lidt efter lidt. Inden serveringen fjernes bomuldsgarnet, kødet skæres i ret tykke skiver og anrettes på et varmt fad. Skysaucen fra bradepanden serveres for sig. Hertil passer små kogte kartofler og blandet salat. |
|
Opskriften er vist 9030 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne