Sitas marmelade-snitter
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : |
|
|
Fedtstoffet blødgøres og røres hvidt med sukker, hvorefter én æggeblomme ad gangen røres i.
Til sidst tilsættes det sigtede mel.
Dejen smøres med en paletkniv i et tyndt lag på en kold, smurt bageplade, der stilles i en varm ovn, og dejen bages lysebrun. Pladen udtages, og kagen kan nu smøres med en eller anden frugtmarmelade. Mens ovenstående kage bages, røres en ny dej af 3 stiftpiskede æggehvider 120 g. sukker og evt. skoldede, smuttede og hakkede mandler ca 100 g. Denne æggehvidedej udsmøres på den først bagte dej, pladen sættes igen i ovnen, og dejen bages til den er lysebrun. Kagerne udskæres, mens de endnu er varme, i større eller mindre snitter. |
|
Opskriften er vist 9359 gange,
og udskrevet 119 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2010-08-09 12:00:05 Dejen blev utrolig sej, og de smagte ikke særlig godt, så vi endte med at smide dem alle ud. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne