Havremakroner
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Smør og sukker piskes hvidt.
Tilsæt æg og reven citronskal.
Mel og bagepulver sigtes, blandes med havregryn og røres i. Kagerne sættes på bageplade beklædt med bagepapir med to teskeer og bages lysebrune ved 180 grader C. alm. ovn i 12-13 minutter. |
|
Opskriften er vist 13744 gange,
og udskrevet 201 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne