Havremakroner næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 30 stk.
Ingredienser:
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
   
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
0.5 Citron, skal heraf Reven skal af 1 citron er beregnet til 10 gram
   
25 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
   
Energi:
KJ total 5145 (1225 kcal)
KJ pr. stk. 171 (40 kcal)
Vægt ialt 327 gram
Vægt pr. stk. 10 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1571 KJ (374 kcal)
Protein 7.6 gram
Fedt 16.7 gram
Kulhydrat 50.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)