Torsk med pesto
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Oprindelsesland : Danmark Indsendt af : Benny Indsendt : Red : |
|
|
Pesto:
Soltørrede tomater, pinjekerner, parmesanost og olivenolie kommes i en blænder og blændes til en passende konsistens (ikke for flydende). Torskefileten skylles og lægges i et ildfast fad og pestoen smøres på i et tykt lag og kommes i en 200 gr. Varm ovn i 15 min. (til pestoen er let gylden). Imens koges spring løgene i 1 min. Og pastaen koges så den er klar samtidigt med fisken. Serveres med pastaen i bunden, fisken ovenpå og springløg i kanten evt. Også med nye gulerødder. |
|
Opskriften er vist 24114 gange,
og udskrevet 479 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne