Torsk med pesto

Torsk med pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Benny

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
4-800 g.Torskefilet
8-10 Soltørrede tomater
1-200 g.Pinjekerner
1-200 g.parmesanost
1 dl.Olivenolie
1-2 pk.Pasta (med spinat)
 Springløg 4 til hver person
 evt. nye gulerødder ca. 3 til hver pers.
 
Opskrift:
Pesto:
Soltørrede tomater, pinjekerner, parmesanost og olivenolie kommes i en blænder og blændes til en passende konsistens (ikke for flydende).

Torskefileten skylles og lægges i et ildfast fad og pestoen smøres på i et tykt lag og kommes i en 200 gr. Varm ovn i 15 min. (til pestoen er let gylden). Imens koges spring løgene i 1 min. Og pastaen koges så den er klar samtidigt med fisken.

Serveres med pastaen i bunden, fisken ovenpå og springløg i kanten evt. Også med nye gulerødder.





karakterer:
Opskriften er vist 24114 gange,
og udskrevet 479 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu