Kalvesylte
Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst Højtid: Jul Indsendt : Red : |
|
|
Kødet lægges i vand med saltet i 12 timer.
Kom kødet op i en gryde og dæk det med 1 l. vand uden salt.
Rens løg, hvidløg, gulerødder og porre, del løgene i kvarte og porerne og gulerødderne skæres i skiver på ca 2½ cm. Bring vandet i kog og skum af, tilsæt grøntsagerne, krydderurterne, laurbærbladene og hel peber. Lad vandet koge op igen, skru ned så overfladen skælver og kog i 1½ time. Tag kødet op og læg det i pres til det er kølet af, si lagen og kog den ind til der er 5 dl. tilbage. Tilsæt kalvefond, vinaigre, husblas og smag til med salt og peber. Kødet skæres i terninger (1½x1½ cm.) og kommes i en form og hæld lagen over, afkøl i køleskab og når sylten er stivnet er den klar til servering. |
|
Opskriften er vist 44025 gange,
og udskrevet 1454 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Marianne - 2010-12-19 17:15:01 Husblassen opblødes i koldt vand og opløses derefter i den varne suppe Rikke - 2010-12-02 15:33:43 til Lene S., Var det så ikke en ide at være lidt mere konstruktiv og skrive en måde, hvorpå man evt. så skal bruge husblas istedet..???? Lene S - 2008-12-21 18:54:44 Undskyld..... skal husblad i - mens det er varmt ???? Den går vist ikke?? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne