Pommes rissoles - Smørstegte kartofler
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kartoflerne sættes over at koge. Koges møre ca. 15 min.
Kartoflerne pilles og sættes i køleskab gerne til næste dag.
De kogte kolde kartofler steges i smørret, krydr med salt og peber. Serveres straks. Tips: Rigtig gode som kartofler som tilbehør til oksefilet. |
|
Opskriften er vist 95040 gange,
og udskrevet 406 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (9 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2018-06-16 13:04:14 Det er små kartofler som bruges, så det er blot som hele kartofler (brunekartoffel størrelse) Jesper - 2018-06-16 11:02:18 Du glemmer at skrive hvordan de skal skæres. At de skal skæres i tern. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne