Bagt torsk på kartoffelmos
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Skær fisken i portionsstore stykker. Læg dem i et smurt ovnfast fad, og dryp lidt olivenolie over. Drys med salt, peber og rasp. Dæk fadet med bagepapir og bag fisken ved 200 grader, i ca. 15 – 20 minutter til fisken er fast i kødet.
Kartoffelmos Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre, hvilket tager ca. 2 minutter. Afdryp kartoflerne – og mos dem herefter. Pisk dem igennem med mælk, så de får en tilpas konsistens. Blend persille med olivenolie og rød det i kartoffelmosen. Smag til med salt og peber Rist svampene sprøde i lidt olie. Drys salt og peber på og server dem til fisken. Anretning Læg kartoffelmos på en tallerken. Ovenpå lægges den bagte torsk – og uden om lægges svampe blandingen. |
|
Opskriften er vist 16422 gange,
og udskrevet 349 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer hadjera og sophie - 2005-01-01 01:01:01 god opskrift nam nam god til skole projekter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne