Bagt torsk på kartoffelmos

Bagt torsk på kartoffelmos, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.torskefilet
 salt
 peber
2 spsk.olivenolie
4 spsk.rasp
 
 Kartoffelmos:
750 g.melede kartofler
1– 1.5 dl.mælk
1 bundtpersille
2 spsk.olivenolie
 
 Svampe:
200 g.blandede svampe
1 tsk.olivenolie
 
Opskrift:
Skær fisken i portionsstore stykker. Læg dem i et smurt ovnfast fad, og dryp lidt olivenolie over. Drys med salt, peber og rasp. Dæk fadet med bagepapir og bag fisken ved 200 grader, i ca. 15 – 20 minutter til fisken er fast i kødet.

Kartoffelmos
Skræl kartoflerne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem møre, hvilket tager ca. 2 minutter. Afdryp kartoflerne – og mos dem herefter. Pisk dem igennem med mælk, så de får en tilpas konsistens. Blend persille med olivenolie og rød det i kartoffelmosen. Smag til med salt og peber

Rist svampene sprøde i lidt olie. Drys salt og peber på og server dem til fisken.

Anretning
Læg kartoffelmos på en tallerken. Ovenpå lægges den bagte torsk – og uden om lægges svampe blandingen.





karakterer:
Opskriften er vist 16422 gange,
og udskrevet 349 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
god opskrift nam nam god til skole projekter