Torsk i pikant sauce

Torsk i pikant sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.torskefilet
100 g.rejer
2 stilkebladselleri, hakket
1 løg, hakket
2 spsk.hvedemel
4 dl.fløde/mælk
2 dl.tør sherry (kan udelades)
50 g.Pikant ost
0.5 tsk.timian
 salt
 peber
75 g.smør
 
Opskrift:
Bladselleri og løg svitses i smør, sherry hældes over og koges med. Melet drysses over og mælk tilsættes. Pikant ost tilsættes og saucen smages til med timian, salt og peber. Torskefileterne lægges i et smurt ildfast fad og saucen hældes over. Retten dampes i ovnen ved 200 grader, til torsken er mør. Der pyntes med rejerne inden serveringen.

Servering :
Serveres med kartofler og hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 16541 gange,
og udskrevet 337 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu