Torsk i pikant sauce
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Bladselleri og løg svitses i smør, sherry hældes over og koges med. Melet drysses over og mælk tilsættes. Pikant ost tilsættes og saucen smages til med timian, salt og peber. Torskefileterne lægges i et smurt ildfast fad og saucen hældes over. Retten dampes i ovnen ved 200 grader, til torsken er mør. Der pyntes med rejerne inden serveringen.
Servering : Serveres med kartofler og hakket persille. |
|
Opskriften er vist 16533 gange,
og udskrevet 337 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne