Torsk i blanquette med nye grønsager og estragon
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Torsken skæres i 4 lige store stykker, som lægges i et smurt ildfast fad. Torsken bages i ovnen ved 175 grader til den skiller i lamellerne ved et let tryk, men stadig er klar at se på.
Fiskefonden koges ind til ½ dl. Tilsæt piskefløden og kog den ind til ca. halvdelen. Grøntsagerne renses. Skær forårsløg, persillerod og gulerødder i små skiver på skrå. De sauteres let i olivenolie i en gryde. Fiskesaucen blendes i en blender med æggeblommer, smør og citronsaft og hældes over grøntsagerne. Smag til med salt og peber. Estragonen plukkes, hakkes og blandes i grøntsager og sauce. Varm forsigtigt uden at saucen kommer i kog. Koger den vil saucen skille pga. æggeblommerne. Anretning : Den bagte torskefilet arrangeres på tallerkener, dækkes med cremesauce med grøntsager og estragon, som efter opvarmning har fået en helt tæt og fast konsistens. |
|
Opskriften er vist 12118 gange,
og udskrevet 188 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne