Lammerulle med marineret kartofler og basilikumpesto
Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad Indsendt : Red : |
|
|
De kogte kartofler skæres i skiver og marineres.
Svampe, hvidløg, persille, løg og æble skæres i tern og sauteres i olie. Spinaten blancheres. Mørbraden bankes og spinaten lægges på herefter svampeblandingen. Så rulles den og snøres, brunes på panden, derefter i ovnen ved 180 grader C i ca. 10 minutter. Basilikum, pinjekerne, oliven, balsamico, hvidløg og olivenolie blendes til pesto. Det hele anrettes pænt på en stor tallerken. |
|
Opskriften er vist 16010 gange,
og udskrevet 313 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina Larsen - 2008-08-08 12:43:41 Hvor meget af 1 1/2 hvidløge skal jeg bruge til pestoen? Venlig hilsen Bettina |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne