Lammerulle med marineret kartofler og basilikumpesto

Lammerulle med marineret kartofler og basilikumpesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammemørbrad

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.lammemørbrad
50 g.champignons
80 g.løg
 fedhvidløg
¼ bdt.persille
100 g.frisk spinat
200 g.kartofler
 dl.olivenolie
¼ dl.balsamicoeddike
¼ bdt.basilikum
10 g.pinjekerner
10 g.oliven
40 g.syrlige æbler
 
Opskrift:
De kogte kartofler skæres i skiver og marineres.

Svampe, hvidløg, persille, løg og æble skæres i tern og sauteres i olie. Spinaten blancheres. Mørbraden bankes og spinaten lægges på herefter svampeblandingen. Så rulles den og snøres, brunes på panden, derefter i ovnen ved 180 grader C i ca. 10 minutter.

Basilikum, pinjekerne, oliven, balsamico, hvidløg og olivenolie blendes til pesto.

Det hele anrettes pænt på en stor tallerken.





karakterer:
Opskriften er vist 16010 gange,
og udskrevet 313 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-08-08 12:43:41
Hvor meget af 1 1/2 hvidløge skal jeg bruge til pestoen? Venlig hilsen Bettina