Krydret foliefisk
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Torskefileten krydres med salt, peber og citronsaft.
1 bdt. dild klippes meget fint og fisken vendes heri.
Pak fisken ind i folie og kom den i ovnens bradepande ca. 20 min. ved 175 gr. Serveres med grøntsager. |
|
Opskriften er vist 17259 gange,
og udskrevet 281 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Chi - 2009-05-24 01:28:19 er der en anbefale-værdig dressing eller sovs man kan bruge til? -her tæller smørsovs ikke! :) ;o) - 2005-01-01 01:01:01 Ganske enkelt uden de store armbevægelseer og super lækkert rikke - 2005-01-01 01:01:01 opskriften kan ikke findes nemmere:-) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne