Torsk i pande med Karry

Torsk i pande med Karry, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
680 g.torskefilet
400 g.champignon
4 storeløg
2 laurbærblade
6 dl.fiskebouillon
5 dl.A38
5 tsk.karry
 salt
Opskrift:
Skær champignoner i kvarte og løgene i både. Bring fiskebouillon og A38 i kog i en pande, tilsæt champignon og løg sammen med laurbærbladene og lad det koge ca. 10 min. under låg.
Drys lidt karry i, smag til og kog yderligere i 5 min. Tag panden af.

Drys torskefileterne let med salt og del dem i 8 stykker. Læg dem i panden over den varme sauce og læg låg på. Lad det stå i 15 min. til torsken er hvid og fast.

Server retten straks med løse ris. Evt. gulerodssalat til.





karakterer:
Opskriften er vist 15287 gange,
og udskrevet 330 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-30 21:11:41
Nem og god fiske ret, smager rigtigt godt som hverdags mad. Fisken alene har ikke så meget smag, men blandes det hele i munden er der en rigtigt god smag. :)