Torsk i pande med Karry
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Skær champignoner i kvarte og løgene i både.
Bring fiskebouillon og A38 i kog i en pande, tilsæt champignon og løg sammen med laurbærbladene og lad det koge ca. 10 min. under låg.
Drys lidt karry i, smag til og kog yderligere i 5 min. Tag panden af. Drys torskefileterne let med salt og del dem i 8 stykker. Læg dem i panden over den varme sauce og læg låg på. Lad det stå i 15 min. til torsken er hvid og fast. Server retten straks med løse ris. Evt. gulerodssalat til. |
|
Opskriften er vist 15241 gange,
og udskrevet 330 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (5 stemmer) |
|
Kommentarer bylov - 2011-01-30 21:11:41 Nem og god fiske ret, smager rigtigt godt som hverdags mad. Fisken alene har ikke så meget smag, men blandes det hele i munden er der en rigtigt god smag. :) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne