Torskeret i tomat
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Skær fiskefileterne i terninger, drys dem ganske let med salt og stil dem koldt.
Del blomkålen i buketter, skræl gulerødderne og skær dem i tynde stænger blegsellerien skæres i terninger, gem blade til at komme i lige før serveringen. Bring vandet i kog og kom blomkål, gulerødder og blegselleri i og kog i ca. 15 min. Kom derefter pastapenne i sammen med tomatpureren og bland godt sammen Tilsæt salt, læg låg på og lad det koge yderligere 12 min. Tag fyldet op i en varm skål. Kom fisketerningerne i den kogende tomatsovs og lad den stå på kogepunktet i 5 min. til fisken er hvid og fast. Tag torsken op af sovsen. Anret torskestykkerne over det varme fyld, smag sovsen til med salt og peber og hæl den over retten. Pynt med de friske blegselleriblade der er pillet i små stykker. Server retten straks. |
|
Opskriften er vist 14834 gange,
og udskrevet 239 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Nebras - 2016-07-19 19:45:52 Denne ret smager af ingenting. Vi kunne ikke spise den. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne