Torskeret i tomat

Torskeret i tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
340 g.torskefilet eller anden fisk du har adgang til
 Salt
1 blomkålshoved
200 g.gulerødder
8 stilkeblegselleri
1 l.vand
160 g.pastapenne
50 g.Tomatpure, koncentreret
 frisk kværnet peber
 
Opskrift:
Skær fiskefileterne i terninger, drys dem ganske let med salt og stil dem koldt.
Del blomkålen i buketter, skræl gulerødderne og skær dem i tynde stænger blegsellerien skæres i terninger, gem blade til at komme i lige før serveringen.
Bring vandet i kog og kom blomkål, gulerødder og blegselleri i og kog i ca. 15 min.
Kom derefter pastapenne i sammen med tomatpureren og bland godt sammen
Tilsæt salt, læg låg på og lad det koge yderligere 12 min. Tag fyldet op i en varm skål. Kom fisketerningerne i den kogende tomatsovs og lad den stå på kogepunktet i 5 min. til fisken er hvid og fast. Tag torsken op af sovsen.
Anret torskestykkerne over det varme fyld, smag sovsen til med salt og peber og hæl den over retten. Pynt med de friske blegselleriblade der er pillet i små stykker.

Server retten straks.





karakterer:
Opskriften er vist 14879 gange,
og udskrevet 239 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-07-19 19:45:52
Denne ret smager af ingenting. Vi kunne ikke spise den.