Fisk i tomatsauce

Fisk i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Fisk i tomatsauce, billede 4 Fisk i tomatsauce, billede 1 Fisk i tomatsauce, billede 2 Fisk i tomatsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
800 gram Torskefilet uden skind
5 dl. Tomatjuice. konserves 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
600 gram Broccoli 1 broccoli, renset vægt regner vi til 250 gram, urenset vægt 500 gram.
1000 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
   
Opskrift:
Skyl fisken godt og grundig. Skær løgene i store terninger hak hvidløgene fint.

Bring tomatjuicen i kog med løg og lad det koge igennem i 3-4 min.

Læg fisken i den varme sauce læg et låg på og lad retten stå og simre i 10 minutter, smag til med salt og peber og drys hvidløg og persille over.

Serveres med kogte grøntsager og kartofler til.





karakterer:
Opskriften er vist 92324 gange,
og udskrevet 2848 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 9064 (2158 kcal)
KJ pr. Pers. 2266 (539 kcal)
Vægt ialt 3608 gram
Vægt pr. Pers. 902 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 251 KJ (59 kcal)
Protein 6.1 gram
Fedt 0.4 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-01-01 23:59:41
Er også god med ris til.

  -   2009-05-16 11:21:36
Du kan sagtens bruge andre former for "hvid" fisk - f.eks Pangasius hvilket gør retten meget billigere og ikke forringer smagen. Lidt flåede tomater skader heller ikke retten.

  -   2009-02-18 13:59:12
Uhmm lyder lækkert.. og dejlig magert.. passer til slankekuren... c¨,) Det vil jeg lave til aften... Men lige et spørgsmål... kunne man ikke godt bruge alt muligt andet "hvid" fisk end torsk...?? det er jeg ikke så glad for..

  -   2005-01-01 01:01:01
retten er meget go. Lidt chili vil være super