Fisk i tomatsauce
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Fedtfattig opskrift Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 92440 gange,
og udskrevet 2849 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (18 stemmer) |
|
Kommentarer Pernille - 2010-01-01 23:59:41 Er også god med ris til. Mosegaard Skovbrug - 2009-05-16 11:21:36 Du kan sagtens bruge andre former for "hvid" fisk - f.eks Pangasius hvilket gør retten meget billigere og ikke forringer smagen. Lidt flåede tomater skader heller ikke retten. Helle jensen - 2009-02-18 13:59:12 Uhmm lyder lækkert.. og dejlig magert.. passer til slankekuren... c¨,) Det vil jeg lave til aften... Men lige et spørgsmål... kunne man ikke godt bruge alt muligt andet "hvid" fisk end torsk...?? det er jeg ikke så glad for.. sara - 2005-01-01 01:01:01 retten er meget go. Lidt chili vil være super |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne