Torsk provencale
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Fedtfattig opskrift Oprindelsesland : Frankrig Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 96014 gange,
og udskrevet 2520 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.3 (33 stemmer) |
|
Kommentarer Jan Buttrup - 2021-02-06 16:18:03 Rigtig fin nem og meget velsmagende ret, som bestemt lever op til sit navn. Ulrik - 2019-08-14 15:05:25 Den har nu ikke meget til fælles med andre opskrifter, jeg kan finde på torsk provencale. Den skulle nok nærmere hedde torsk fra provinsen. palmqvist2000 - 2015-12-22 22:04:46 Prøv at erstatte vandet med tør hvidvin. Fru Rasmussen - 2014-04-09 13:46:26 Desværre ikke vores smag, trods det, vi kan lide alle de ting, der skal i. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne