Gulerodssuppe
Hovedingrediens : Rodfrugter - Kalveculotte Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løgene hakkes og svitses i olie i en gryde, tilsæt revne gulerødder og svits et øjeblik.
Tilsæt vand og kartofler i tern til grøntsagerne er dækket og lad det koge i min. 20 min.
Tilsæt pikant og hakket persille. smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 156121 gange,
og udskrevet 3363 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (53 stemmer) |
|
Kommentarer Louise - 2016-12-21 17:31:00 Kombiner med grøntsagsbouillon, fløde og rød pesto. Den bliver helt fantastisk lækker! Chris - 2016-10-08 20:07:03 Super nem opskrift! Smager godt af gulerød - jeg stavblendede den også. Tak! Arik - 2016-01-15 07:22:35 Jeg har lavet denne suppe efter ovenstående opskrift flere gang - og jeg bliver aldrig træt af den. Jeg synes den er SUPER god og NEM at lave. Kan kun anbefales! Ps. God idé med at blende gulerødderne. Tak for det tip!! anonym - 2015-10-29 15:30:26 Jeg blændede det hele og det blev virkelig lækkert og man slipper for at rive guleroderne Kimmie - 2015-06-06 13:54:45 Super lækker suppe, jeg har en mand der ikke kan undværre kød, men det gjorde ham ikke noget at der ikke var kød til denne suppe. Han var tilfreds (: Karina - 2013-07-04 12:33:33 Øh - er der bacon på toppen? Det ligner, men der står ikke noget om det??? anonym - 2012-06-19 08:48:26 smager himmelsk og fylder godt i maven. Mig - 2012-02-22 17:14:47 Flere koriander og måske en lille klat creme fraiche eller skyrs ville gøre den god og cremet anonym - 2012-02-08 20:45:08 10 dl vand. Står i opskriften fanta fie - 2008-08-28 14:37:22 go´ suppe! bliver endnu bedre med lidt mælk, det gør den dejlig cremet... jan - 2008-06-03 19:50:14 hvor meget vand skal der i.? anonym - 2008-02-06 07:55:49 Hvis børn skal lave denne suppe, vil det være fint om der står noget om at der skal vand i. Jeanette - 2005-01-01 01:01:01 Hurtig at lave, god som en let forret, også god som en hurtig hverdags suppe, hvor man kan tilsætte f.eks. kylling kød. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne