Gulerodssuppe næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
4 Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
4 Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
10 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
200 gram Pikant flødeost med løg og krydderurter 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

1 bakke/pakke/bæger vejer 200 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
Energi:
KJ total 2793 (665 kcal)
KJ pr. Pers. 698 (166 kcal)
Vægt ialt 2250 gram
Vægt pr. Pers. 562 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 124 KJ (29 kcal)
Protein 1.2 gram
Fedt 2.2 gram
Kulhydrat 6.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)