Margrethesnitter
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Den hårdkogte æggeblomme moses ud med en gaffel og røres derpå med den rå æggeblomme, flormelis og halvblødt smør. Mel og bagepulver sigtes sammen og røres i lidt efter lidt. Dejen lægges koldt, til den er fast. Den rulles ud på melstrøet bord i knapt 1/2 cm’s tykkelse og skæres i stænger, der er 5 cm brede. Stængerne bages i forvarmet ovn ca. 10 min. ved 200 gr. De dækkes med marmelade. Pynten røres sammen med så meget æggehvide, at massen er til at sprøjte ud. Der sprøjtes striber langs begge sider af stængerne. De bages igen ca. 10 min. ved 185 gr. Stykkerne snittes i stykker på 3 cm.
|
|
Opskriften er vist 9024 gange,
og udskrevet 148 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne