Chokoladesnitter
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Sigt mel, kakao og natron sammen, tilsæt sukker, vaniljesukker, smør i klumper og kold mælk.
Rør dejen 2 minutter, pisk æggene let sammen og rør dem i dejen i 2 minutter færdig.
Fyld dejen i en lille velsmurt bradepande (30x25 cm ) og bag kagen ved jævn varme (175° ) i 30-35 minutter.
kagen kan glaseres hel, den kan flækkes og lægges sammen med cremefraiche, eller moccacreme.
den kan skæres i fine små snitter, der glaseres med smeltet chokolade eller hvid glasur og pyntes med mandler, citronvendte pærestykker, kandiserede violer, revet citronskal eller hvad man nu foretrækker. |
|
Opskriften er vist 15739 gange,
og udskrevet 223 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Alexandra - 2013-05-26 09:27:55 Det vil glæde mig at lave chokoladesnitter |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne