Makronsnitter 03
Hovedingrediens : Nødder - Mandler Indsendt : Red : |
|
|
Lad 2 plader butterdej tø op i 20 minutter. Lav cremen imens.
Kagecremen kan også købes i butikken.
Rul derefter hver plade ud til ca dobbelt længde. Skær en smal bræmme af i hver side, så dejen hæver jævnt.
Kom cremen og jordbær- eller hindbærsyltetøjet på stængerne.
Pisk æggehviderne stive. Pisk sukkeret i og bland forsigtigt de malede mandler og hjortetaksalt i. Fordel marengsmassen over fyldet, så det dækker.
Bag stængerne ved 200 grader (392 Fahr.) ca 20 minutter. Skær stængerne i skrå snitter. Der bliver 12 -14 stykker.
|
|
Opskriften er vist 24200 gange,
og udskrevet 502 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (6 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2005-01-01 01:01:01 for meget fyld, for lidt bund anonym - 2005-01-01 01:01:01 smattet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne