Rejecocktail
Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer Højtid: Nytår Oprindelsesland : Danmark Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rør creme fraiche sammen med tomatketchup, chilisauce og salt.
Pisk fløden stiv, vend den i creme fraiche og smag dressingen til.
Skyl og snit salaten. Fordel salaten i cocktailglas eller i almindelige portionsglas. Læg herover rejer (tag lidt fra til pynt) og klippet dild. Hæld dressingen over. Pynt anretningen med citronbåde, rejer og dildkviste. Server rejecocktailen med lune flutes. |
|
Opskriften er vist 1461103 gange,
og udskrevet 39383 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (361 stemmer) |
|
Kommentarer Inger - 2023-05-18 16:47:21 Jeg bruger også lidt fine frosne ærter som drys. Kirsten - 2020-09-18 18:12:29 Mit barnebarn på 6 år er helt vild med den.farmor du skal lave den ret med rejer og den gode dressing Un - 2019-12-29 11:14:00 Altid god anonym - 2016-12-31 13:23:25 Hvor lang tid før kan den laves Lego2880 - 2013-10-24 17:23:43 Det er og bliver en klassiker.. Fantastisk opskrift,lige meget hvem man inviterer falder den i god jord Velbekomne jannie - 2013-10-15 11:23:02 Det smager også dejligt med skaldyrsdressing (kan købes færdig lavet) og lidt røget laks i ;-) Tiny - 2013-08-25 00:04:25 Har idag anrettet og serveret retten her. Det var super lækkert og dejlig nemt at gå til. Lavede dressingen uden fløde, men hældte lidt af væden fra aspargesene i istedet for. Kan varmt anbefale det. Pas på med for meget ketchup!!! Det er i hvert fald ikke sidste gang at opskriften her vil blive brugt!!! anonym - 2012-04-12 11:17:47 Synes faktisk det er så mærkeligt at retter kan blive umoderne og endda at er lidt arrogant at se ned på rejecocktail fordi det er en ældre opskrift. Det er en vildt god kombination af råvarer som smager rigtig dejligt sammen, som de fleste også kan li. Man kan jo også se af interessen og de mange kommentarer at den stadig er populær - lad dog det tælle og så kravl af snobberi-hesten Hannibal ;-) Jeg vil lave den i morgen og glæder mig. Hannibal - 2011-12-29 15:36:46 Æhhh.... Er det ikke 30 år siden at man fik rejecocktail med Iceberg og Thousand Island? Heidi - 2011-12-27 16:33:43 Rigtig god! - Kan dressingen fryses ned? julemanden - 2011-04-07 08:53:09 det smager virkligt godt syndes det er en fantasiks ret nils - 2011-01-20 14:02:24 det er ikke sjovt at være rød håret :D. keld - 2010-12-31 15:44:36 ej det er jo en sød chilisauce så man kan kun lige ane smagen men den sætter lige prikken over i et mums:) anonym - 2010-12-27 11:20:46 Bliver den stærk når der kommer chili i, vil prøve at lave den til nytår, men vi er ikke så glade for chili herhjemme, så skal jeg droppe den eller hvad? :) Laura - 2010-12-15 13:11:45 Den ser rigtigt lækker ud og vi skal snart til at lave den til en nytårsmiddag oppe på vores skole. - Så vi håber at kommentarene er rigtige ;) tanja sørensen - 2010-04-20 20:46:01 lidt hvidvin i dressing er konge anonym - 2010-04-18 19:03:13 Ingen grund til at tilsæt fløde. Cremefraiche tilsat ketchup, citron, paprika og evt. sukker, er normalt et hit til rejer. charlotte. - 2010-01-13 12:51:11 super lækker opskrift og nem at lave til et større selskab.Vi plejer at blande rejerne og dressingen, så blander smagen fra rejerne sig med dressingen og det bliver super let at servere. Vi smager også dressingen til med en del citron og en smule sukker for at gøre den mere frisk og let og nå den rigtige sødme i forhold til surheden. Lisbeth - 2009-12-30 20:32:11 Dressingen kan ligeså godt laves som en alm. Russian Dressing: Mayonnaise tilsmagt med lagereddike og ketchup. Simpelt og lækkert! MM - 2009-12-30 13:57:28 Dressing, kan også bare købes som, evt. Thusined island. Anja - 2009-05-25 20:00:20 Kan man ikke lave dressingen på en nemmere måde? viktor - 2009-04-11 10:18:55 den ser lidt for cremet ud på billedet men den smager "super" Henrik - 2008-12-27 11:56:08 Bland rejer,krebs og asparges i og drys lidt dild henover, pynt der efter med lidt kavir AndreAS - 2008-12-22 18:11:38 Den er lækker tro mig. der er intet bedre. Birthe R - 2008-11-27 20:06:30 Denne opskrift er helt perfekt - men kom asparges stykker i - det højner smagen Til Birgitte - 2008-01-06 16:59:22 Jeg moser sommetider et par kartofler i for at give den et tvist ;-) Super forret lis m - 2007-12-30 16:49:57 smager godt og er hurtigt lavet Birgitte Aggerholm - 2007-12-27 17:49:04 Jeg blander også lidt melon eller små ananasstykker, samt lidt avocado. Jonna. - 2007-12-27 12:10:19 Den er et hit hver, gang den bliver serveret. put lidt asparges i Leif - 2007-12-24 11:59:01 Rigtig god. Skal prøves til Nytår Tommy - 2007-10-29 18:31:53 Jeg blander salat og rejer det gør så man ikke får en ting af gangen :P Mette c - 2007-03-19 14:35:31 Rigtig dejlige forret, elsker den;) SMILER Maria - 2007-02-18 18:34:53 En smule asparges og den er guld værd! inge - 2006-12-25 01:15:23 vi får det meget smager godt Karina H - 2006-12-21 17:22:06 Rigtig lækker forret, nem og gå til og smager lækkert :-) Linda - 2005-01-01 01:01:01 Dressingen behøver ikke fløde smager super uden! Grethe K - 2005-01-01 01:01:01 Hvorfor kun til nytår, når det smager godt hele året igennem |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne