Kogt lammeroulade med gedeostecreme og lun bønnesalat
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Hak persillen fint, riv skallen af en citron og kom fyldet i det udbenede lammebryst.
Kryder med salt og peber og rul lammebrystet sammen på den korte led, så det bliver en ordentlig tyk pølse.
Bind pølsen sammen med hvidt bomuldsgarn, kom den i en gryde.
Hæld koldt vand på så det dækker, kog og, skum grundigt.
Tilsæt suppevisk og salt og peber og kog i ca. 3 - 3 time.
Efter endt kogetid lad lammebrystet trække i kogevandet ca. 20 min.
Kog de udblødte bønner med de sidste ca. 30 minutter af kogetiden, eller til de er møre.
Tag dem derefter op.
Rødløg og hvidløg hakkes og sauteres i lidt olivenolie til de er klare.
Skær de soltørrede tomater og oliven i strimler og, hak kålen groft.
Tilsæt de soltørrede tomater, oliven og kålen til rød-/ hvidløgsblandingen, tilsæt også de kogte bønner og sauter til kålen begynder at falde sammen.
Smag til med balsamicoeddike og salt og peber.
Skær agurken i tern og hak kørvel - begge dele vendes i kålblandingen.
Til gedeostecremen blendes gedeosten med ca. 2 dl af lammefonden.
Smag til og giv til den lune bønnesalat og lammet.
|
|
Opskriften er vist 9435 gange,
og udskrevet 156 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne