Kogt lammeroulade med gedeostecreme og lun bønnesalat

Kogt lammeroulade med gedeostecreme og lun bønnesalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.lammebryst, udbenet
1 bdt.persille
1 citron, skal heraf
 Salt
 peber
1 suppevisk
2 dl.sortøjebønner (black eye beans), (der stilles i bl›d natten over)
 Olivenolie til stegning
1 stortrødløg
1 fedhvidløg
8 soltørrede tomater
50 g.udstenede små Provence oliven
 Spidskål
 Balsamicoeddike
1 agurk
1 bdt.kørvel
150 g.gedeoste
 
 
Opskrift:
Hak persillen fint, riv skallen af en citron og kom fyldet i det udbenede lammebryst. Kryder med salt og peber og rul lammebrystet sammen på den korte led, så det bliver en ordentlig tyk pølse. Bind pølsen sammen med hvidt bomuldsgarn, kom den i en gryde. Hæld koldt vand på så det dækker, kog og, skum grundigt. Tilsæt suppevisk og salt og peber og kog i ca. 3 - 3 time. Efter endt kogetid lad lammebrystet trække i kogevandet ca. 20 min. Kog de udblødte bønner med de sidste ca. 30 minutter af kogetiden, eller til de er møre. Tag dem derefter op. Rødløg og hvidløg hakkes og sauteres i lidt olivenolie til de er klare. Skær de soltørrede tomater og oliven i strimler og, hak kålen groft. Tilsæt de soltørrede tomater, oliven og kålen til rød-/ hvidløgsblandingen, tilsæt også de kogte bønner og sauter til kålen begynder at falde sammen. Smag til med balsamicoeddike og salt og peber. Skær agurken i tern og hak kørvel - begge dele vendes i kålblandingen. Til gedeostecremen blendes gedeosten med ca. 2 dl af lammefonden. Smag til og giv til den lune bønnesalat og lammet.





karakterer:
Opskriften er vist 9470 gange,
og udskrevet 156 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu