Fiskebøf med rodfrugter (Fedtfattig)

Fiskebøf med rodfrugter (Fedtfattig), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.torskefilet
1-2 spsk.pure af soltørret tomat
1 stortæg
1 dl.rasp
0.5 dl.Kaffefløde 9%
 havsalt
 friskkværnet peber
 evt. lidt chillipeber
1 spsk.olie til pensling
 
 Tilbehør:
 Lime
 Purløg
 
 Mos:
400 g.bagekartofler
400 g.gulerødder, pastinak eller selleri
1-1.5 dl.varm minimælk
1 spsk.smør
 salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Fiskebøffen:
Blend fisken med de øvrige ingredienser i en foodprocessor. Del og form farsen til 8 bøffer. Læg dem på en plade med bagepapir, smør dem med olie og bag dem ved 200 grader i ca 15 minutter. Vend og smør fiskebøfferne og bag yderligere 15 minutter efter tykkelse.

Grov rodfrugtmos:
Skræl og skær alle rodfrugter i mindre stykker og kog dem mører. Afdryp og hæld tilbage i gryden. Mos dem groft og pisk med mælk til en mos af passende konsistens. Smag til med smør, salt og peber.

Server med lime og purløg.





karakterer:
Opskriften er vist 23039 gange,
og udskrevet 1015 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-05-02 20:30:53
I stedet for torsk kan du bruge anden hvid fast fisk, det kan f.eks. være sej, men du kan jo også bruge frosne fisk.

  -   2008-04-23 13:11:16
Der står torsk i opskriften - kan man evt. bruge en anden fisk, da det ikke er sæson for torsk lige pt?