Fisk Florentiner (Mikroovn)
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Læg spinaten i en skål uden låg og optø ved 900 watt mikrobølger i 2 min.
Pres væden fra.
Læg torskefileterne i et ildfast fad og drys med salt. Fordel den optøede spinat over. Sauce: Kom smør i en rundbundet 1 liters glasskål. Dæk med låg. Mikrobølg ved 600 W mikrobølger i 1-2 min. til smørret er smeltet. Drys hvedemel i smørret og rør det sammen til en klump. Tilsæt mælken. Nu må der ikke røres. Mikrobølg ved 900 W mikrobølger i 4 min. eller til mælken koger. Pisk godt i saucen til den er jævn. Smag saucen til med salt og peber. Fordel saucen over retten og dernæst osten. Stil fadet på metalrist midt i ovne og gratiner ved Kombination grill + 440 Watt mikrobølger i 16-18 min. Såfremt retten bliver for brun stilles retten længere ned i ovnrummet. Mærk efter om retten er gennembagt. Serveres med varm sprød flute. |
|
Opskriften er vist 33369 gange,
og udskrevet 579 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.4 (16 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne