Ovnbagt fisk (Fedtfattig)
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 141746 gange,
og udskrevet 5865 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (36 stemmer) |
|
Kommentarer Tordis - 2024-12-12 00:11:11 Dejlig ret, jeg tænkte, at man kunne lave en citronsovs ud af væden. Der er jo meget godt i den væde. Stella - 2011-01-28 10:03:05 Dejlig nem ret der smager godt. Jeg bruge multefilet og i stedet for kvark brugte jeg mager græsk yoghurt. Kan anbefales. memme - 2010-02-08 12:25:26 Lydder lækkert. Skal helt sikkert prøves i denne uge borre - 2008-07-07 19:32:39 Retten smager super, især med pesto over fisken og hvidløg i dressingen. Retten er lidt dyr, men det hele værd. Annette - 2007-11-08 17:18:09 retten kan laves billigere, men ikke mindre lækker med kulmule. Mikkel - 2007-08-03 11:36:41 Ok, fisk. Men et langt lækrere resultat opnåes hvis du spider rød Pesto i fadet og henover fisken. Hele pillede hvidløgsfed skal også med. SÅ bliver det lækkert! Grethe - 2007-06-26 19:22:42 uhm lækker ret. Bari - 2007-05-31 20:44:54 Hmm...lækkert. Prøv at skifte torsken ud med pangasiusfilet, det er et hit........... :-) Per - 2007-05-06 16:27:29 En anden gang så vil jeg hakke løgene, og de skal nok også have lidt længere tid, eller også skal folien ikke på, der bliver også en del væde i fadet, den kan hældes fra i en gryde og bruges til en sauce. Danni - 2005-01-01 01:01:01 UHHHH hvor det smager mai og mette - 2005-01-01 01:01:01 Muuuums, lækker fisk!! Men vi er ikke sikre på, at den kan gå under betgegnelsen "billg-ret" |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne