Svampefarseret lammerulle
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Indsendt : Red : |
|
|
Kødet gnides med salt og peber.
Løget hakkes.
Lagen sies fra svampene og gemmes.
Svampene skæres i små stykker.
Løg og svampe svitses i lidt fedtstof til løgene er klare, og det afkøles. Løg, svampe og persille fordeles over kødet, der rulles sammen og snøres. Lammerullen brunes godt på alle sider i en gryde. Der spædes med bouillon og svampelage, og stegen braiseres under låg og ved svag varme i ca. 1.1/4 time, til kødet er mørt. Dryppes af og til med skyen. Kødet tages op, og skyen koges evt. ind, inden den jævnes med lidt maizena udrørt i lidt koldt vand. |
|
Opskriften er vist 7425 gange,
og udskrevet 158 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne