Påskesteg (Lammebryst)

Påskesteg (Lammebryst), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 lammebryst uden ben
 salt
 peber
1 fedhvidløg
2 dl.bouillon
 
 Fyld:
200 g.hakket kød efter behag
1 dl.vand
2 spsk.rasp
0.5 tsk.salt
 lidt peber
1 tsk.basilikum
 
Opskrift:
Kødet lægges med skindsiden mod bordet og drysses med salt, peber og hakket hvidløg.

Det hakkede kød æltes til en fars med vand, rasp, salt, peber og basilikum. Farsen smøres i et tyndt lag over kødet. Kødet rulles sammen på den lange led, fæstnes med kødnåle og snøres.

Læg stegen i en lille bradepande og steg den ved 170 grader. Når kødet er brunet, tilsættes bouillonen og stegen dryppes af og til under stegningen.

Bradepanden koges af og skyen serveres til.

Hertil serveres grøntsager.





karakterer:
Opskriften er vist 16911 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-03-19 15:03:18
Det eneste jeg gerne ville vide var hvor lang tid den skl stege

  -   2005-01-01 01:01:01
den ser find ude!