Påskesteg (Lammebryst)
Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst Højtid: Påske Indsendt : Red : |
|
|
Kødet lægges med skindsiden mod bordet og drysses med salt, peber og hakket hvidløg.
Det hakkede kød æltes til en fars med vand, rasp, salt, peber og basilikum. Farsen smøres i et tyndt lag over kødet. Kødet rulles sammen på den lange led, fæstnes med kødnåle og snøres. Læg stegen i en lille bradepande og steg den ved 170 grader. Når kødet er brunet, tilsættes bouillonen og stegen dryppes af og til under stegningen. Bradepanden koges af og skyen serveres til. Hertil serveres grøntsager. |
|
Opskriften er vist 16911 gange,
og udskrevet 220 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.1 (5 stemmer) |
|
Kommentarer Claus - 2011-03-19 15:03:18 Det eneste jeg gerne ville vide var hvor lang tid den skl stege sille - 2005-01-01 01:01:01 den ser find ude! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne