Fyldte torskepakker
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : Red : |
|
|
Fisk:
Læg spinaten i en gryde med låg, og damp den 1-2 min. Pensl 4 stykker sølvpapir med en anelse olie. Fordel halvdelen af spinaten på sølvpapiret. Skær torskefileten i 4-5 cm brede stykker. Fordel torskefileterne på spinaten, og drys lidt salt på fisken. Fordel resten af spinaten, smuldret fetaost og til sidst tomatskiver på fisken. Drys lidt salt og peber på. Luk pakkerne tæt. Læg fiskepakkerne på grillristen, og grill dem 20-25 min. ved jævn varme. Bemærk! Vend ikke pakkerne! Tilbehør: Skær squash i 2 cm skiver. Rør marinaden, og vend sguashskiverne heri. Grill dem på grillristen ca. 6 min. ved siden af fisken. Skær salaten i strimler, og pres citronsaften over. Brug væden fra fisken som sovs. Server et groft brød til. Tips: Fiskepakkerne kan også tilberedes i ovnen ved 220° 20- 25 min. |
|
Opskriften er vist 30647 gange,
og udskrevet 982 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.2 (6 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne