Fyldte torskepakker

Fyldte torskepakker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.torskefilet
 salt
 
 Fyld:
250 g.frisk spinat
16 ternfetaost
2 storetomater
4 sølvpapir á ca. 40 cm.
 olie til pensling
 
 Tilbehør:
2 squash
400 g.blandet salat
1 citron
500 g.groft brød
 
 marinade:
1 citron
0.5 tsk.mild paprika
10 bladefriskhakket basilikum
 
Opskrift:
Fisk:
Læg spinaten i en gryde med låg, og damp den 1-2 min.

Pensl 4 stykker sølvpapir med en anelse olie. Fordel halvdelen af spinaten på sølvpapiret. Skær torskefileten i 4-5 cm brede stykker. Fordel torskefileterne på spinaten, og drys lidt salt på fisken. Fordel resten af spinaten, smuldret fetaost og til sidst tomatskiver på fisken. Drys lidt salt og peber på. Luk pakkerne tæt. Læg fiskepakkerne på grillristen, og grill dem 20-25 min. ved jævn varme.
Bemærk! Vend ikke pakkerne!

Tilbehør:
Skær squash i 2 cm skiver. Rør marinaden, og vend sguashskiverne heri. Grill dem på grillristen ca. 6 min. ved siden af fisken.

Skær salaten i strimler, og pres citronsaften over. Brug væden fra fisken som sovs.

Server et groft brød til.

Tips:

Fiskepakkerne kan også tilberedes i ovnen ved 220° 20- 25 min.





karakterer:
Opskriften er vist 30647 gange,
og udskrevet 982 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu