Laks i airfryer
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær enderne af den grønne asparges og vend dem godt med olie og krydr med salt og peber.
Laksen deles i portionsstykker ca. 200 gram. Pensles med olie på alle sider og krydres med salt og peber. Pensel risten i airfryer kurven og læg laks med skindsiden nedad og asparges heri. Giv dem 10-12 minutter ved 200 grader C. Vi serverede med kogte kartofler og hollandaise. Tips: Vi har brugt et helt stykke laks skåret i portionsstykker. Så hvis der bruges portionsstykker fra frost skal tiden formentlig sættes en del ned. |
|
Opskriften er vist 249 gange,
og udskrevet 0 gange. Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter. |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne