Stegte muslinger - Fried Clam
Kilde : Per K. Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Rens muslingerne grundigt og kasser de muslinger der ikke lukker sig ved et let slag mod køkkenbordet.
Muslingerne kommes i kogende vand nogle sekunder til de åbner sig. Hæld dem derefter i koldt vand og tag muslingerne ud af skallerne. Vend muslingerne først i kærnemælken og dernæst i melblandingen og steg dem i den varme friture til gyldne. Tips: På billedet har vi brugt muslinger købt i supermarkedet, og mange af dem er ret små. Det ville gavne retten hvis det var store muslinger. |
|
Opskriften er vist 303 gange,
og udskrevet 3 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne