Stegte muslinger - Fried Clam

Stegte muslinger - Fried Clam, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Stegte muslinger - Fried Clam, billede 4 Stegte muslinger - Fried Clam, billede 1 Stegte muslinger - Fried Clam, billede 2 Stegte muslinger - Fried Clam, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 kg.muslinger, friske
 kærnemælk
 fritureolie
 
 Melblanding:
50 g.maizena
100 g.hvedemel
 salt
 peber
 cayennepeber
 
Opskrift:
Rens muslingerne grundigt og kasser de muslinger der ikke lukker sig ved et let slag mod køkkenbordet.

Muslingerne kommes i kogende vand nogle sekunder til de åbner sig. Hæld dem derefter i koldt vand og tag muslingerne ud af skallerne.

Vend muslingerne først i kærnemælken og dernæst i melblandingen og steg dem i den varme friture til gyldne.



Tips:

På billedet har vi brugt muslinger købt i supermarkedet, og mange af dem er ret små. Det ville gavne retten hvis det var store muslinger.





karakterer:
Opskriften er vist 303 gange,
og udskrevet 3 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu