Grønne krebinetter

Grønne krebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Grønne krebinetter, billede 4 Grønne krebinetter, billede 1 Grønne krebinetter, billede 2 Grønne krebinetter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Krebinetter
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Panering:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
  Stegning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Opskrift:
Hak krydderurterne fint og bland dem i farsen sammen med salt og peber, gem lidt krydderurter til pynt.

Form farsen til 4 krebinetter som først vendes i sammenpisket æg og dernæst i rasp.

Steges gyldne i smør, 4-5 min. på hver side.





karakterer:
Opskriften er vist 131968 gange,
og udskrevet 7334 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5108 (1216 kcal)
KJ pr. Pers. 1277 (304 kcal)
Vægt ialt 795 gram
Vægt pr. Pers. 198 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 642 KJ (152 kcal)
Protein 14.2 gram
Fedt 10.3 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu