Grønne krebinetter næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Krebinetter
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
1 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 bdt. Purløg, frisk 1 bundt purløg vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Panering:
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
   
  Stegning:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 5108 (1216 kcal)
KJ pr. Pers. 1277 (304 kcal)
Vægt ialt 795 gram
Vægt pr. Pers. 198 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 642 KJ (152 kcal)
Protein 14.2 gram
Fedt 10.3 gram
Kulhydrat 1.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)