Grønne krebinetter
Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød Kilde : Bjørn Kok Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hak krydderurterne fint og bland dem i farsen sammen med salt og peber, gem lidt krydderurter til pynt.
Form farsen til 4 krebinetter som først vendes i sammenpisket æg og dernæst i rasp. Steges gyldne i smør, 4-5 min. på hver side. |
|
Opskriften er vist 132049 gange,
og udskrevet 7336 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne