Pasta med kantareller
Kilde : Bjørn Kok Fryseegnet : Ikke afprøvet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Start med at sætte vand over til spaghetti, og kog spaghettien mens du renser kantarellerne.
Kantarellerne renses og skæres i tern. Smelt smørret på pande eller i gryde, og steg kantarellerne heri. Hæld fløden over og bring den i kog, og lad fløden koge lidt ind, smag til med salt og peber. Vend den kogte afdryppede spaghetti i og server straks. |
|
Opskriften er vist 729 gange,
og udskrevet 17 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne