Pasta med kantareller

Pasta med kantareller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Pasta med kantareller, billede 4 Pasta med kantareller, billede 1 Pasta med kantareller, billede 2 Pasta med kantareller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Kantareller, friske
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
Opskrift:
Start med at sætte vand over til spaghetti, og kog spaghettien mens du renser kantarellerne.

Kantarellerne renses og skæres i tern. Smelt smørret på pande eller i gryde, og steg kantarellerne heri. Hæld fløden over og bring den i kog, og lad fløden koge lidt ind, smag til med salt og peber.

Vend den kogte afdryppede spaghetti i og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 515 gange,
og udskrevet 16 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17336 (4127 kcal)
KJ pr. Pers. 4334 (1031 kcal)
Vægt ialt 1400 gram
Vægt pr. Pers. 350 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1238 KJ (294 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 20.3 gram
Kulhydrat 24.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu