Pasta med kantareller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Kantareller, friske
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
   
Energi:
KJ total 17336 (4127 kcal)
KJ pr. Pers. 4334 (1031 kcal)
Vægt ialt 1400 gram
Vægt pr. Pers. 350 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1238 KJ (294 kcal)
Protein 5.1 gram
Fedt 20.3 gram
Kulhydrat 24.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)