Smørstegte kantareller

Smørstegte kantareller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 3 Pers.
ForretterRet : Forretter - Forretter

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Fryseegnet : Ikke afprøvet

Indsendt :      Red :
Smørstegte kantareller, billede 4 Smørstegte kantareller, billede 1 Smørstegte kantareller, billede 2 Smørstegte kantareller, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Sandwichbrød, fint 1 skive sandwichtoastbrød vejer ca. 30 gram.
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
300 gram Kantareller, friske
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Start med at rense kantarellerne. Hvis det er muligt så brug store pæne og hele kantareller til denne ret.

Smelt nu smørret på en pande, og rist sandwichtoast hvor skorperne er skåret af i smørret. Når begge sider er ristet gyldne tages brødet af.

Rist nu kantarellerne i det overskydende smør.

Serveres straks.

Tips:

De smørstegte kantareller passer også fint som tilbehør i steder for på et stykke brød.





karakterer:
Opskriften er vist 679 gange,
og udskrevet 13 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3529 (840 kcal)
KJ pr. Pers. 1176 (280 kcal)
Vægt ialt 400 gram
Vægt pr. Pers. 133 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 882 KJ (210 kcal)
Protein 2.3 gram
Fedt 21.3 gram
Kulhydrat 5.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu