Risotto med kantareller
Hovedingrediens : Svampe - Portobello Oprindelsesland : Danmark Kilde : Bjørn Kok Tilberedningstid : 60 minutter Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løg og hvidløg pilles og hakkes fint. Olien varmes op i en gryde og løget svitses heri uden at tage farve.
Kantarellerne renses og skæres i tern som svitser med løgene og timian. Risene tilsættes som svitses med i 2 minutter. Kom halvdelen af hvidvin på og damp ind og kom de sidste hvidvin ved. Spæd til med bouillon lidt ad gangen og lad det dampe ind mellem hver gang. Risotto skal have en konsistens af ikke for fast grød. Til slut vendes revet parmesan i, og varmer med et par minutter. Smages forsigtigt til med salt da bouillonen kan være salt. Kantareller til pynt ristes på en tør pande og fordeles over risottoen. Tips: Skal det være ekstra godt, kan der vendes en god klat flødeskum lige inden servering. |
|
Opskriften er vist 32693 gange,
og udskrevet 572 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne