Glutenfri Brownies
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Sigt mel og salt sammen og sæt til side.
Smelt smør og chokolade sammen i vandbad. Rør halvdelen af sukkeret i blandingen og rør godt. Fjern skålen fra vandbadet og rør vaniljen i. Hæld blandingen over i en større røreskål. Den anden halvdel af sukkeret og æggene piskes sammen i en skål. Hæld langsomt halvdelen af sukker-/æggeblandingen i chokoladeblandingen imens du konstant rører. Resten af æggeblandingen pisker du med elpisker til den bliver tyk og blegere - ca. 3 minutter. Vend forsigtigt den piskede æggeblanding i chokoladeblandingen. Vend derefter melblandingen og evt. hakkede nødder (150-200 gram) i dejen. Dejen hældes i en lille bradepande. Bag kagen i ca. 37 minutter ved 180 grader C. alm. ovn. Kagen skal knap være gennembagt - klæg (hvis du forsigtig skærer i den, skal kniven være fedtet af kagen). Lad kagen køle af i bradepanden og skær den så ud i ca. 20 kvadrater. Tips: Tildækket holder kagen sig frisk i ca. 3 dage. Den kan også fryses i op til en måned. |
Brownie kan ikke sammenlignes med en dansk kage, brownie er mere konfektagtige nogle beskriver den som nærmest ubagt, men brownie skal netop være blød i midten.
Brownies egner sig fantastisk til dessert sammen med is og friske bær. |
Opskriften er vist 440679 gange,
og udskrevet 7576 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (434 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne