Glutenfri Brownies næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 20 stk.
Ingredienser:
110 gram Rismel
30 gram Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
225 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
170 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
450 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
evt. Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 21381 (5090 kcal)
KJ pr. stk. 1069 (254 kcal)
Vægt ialt 1068 gram
Vægt pr. stk. 53 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2002 KJ (476 kcal)
Protein 2.9 gram
Fedt 23.8 gram
Kulhydrat 63.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)