Æblepandekager
Fryseegnet : Er fryseegnet Indsendt af : Fnug5 Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pandekagerne
Bland mel, bagepulver, sukker og kanel sammen i en skål. Lav en fordybning i midten. Pisk æg og mælk sammen og hæld det i fordybningen. Rør langsomt de tørre ingredienser ind i væsken. Riv æblerne og rør dem i dejen. Kom smørret på en pande og lad det bruse af. Kom en skefuld dej ca. 0.5 dl. på panden . Bag pandekagerne i 1 min. eller til overfladen danner lufthuller og stivner. Vend pandekagerne og bag dem yderligere 30 sek. på den anden side. Serveres f.eks. med ahornsirup. |
|
Opskriften er vist 1546 gange,
og udskrevet 35 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne