Æblepandekager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 18 stk.
Ingredienser:
210 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
90 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2.25 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Æbler 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
   
Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
   
Energi:
KJ total 5992 (1426 kcal)
KJ pr. stk. 332 (79 kcal)
Vægt ialt 757 gram
Vægt pr. stk. 42 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 791 KJ (188 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 2.4 gram
Kulhydrat 37.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)