Torsk med aïoli og cannellini
Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind Indsendt : |
|
|
Kom smør i en gryde og tilsæt gulerødder, bladselleri, løg og porre. Rør det godt rundt ved middel varme inden cognac, svampe, vineddike, chili, olivenolie, fiskesauce og fiskefond kommes i. Lad det simre i tyve minutter.
Kog cannellini-bønnerne i 40 minutter.
Pensl torsken med smør, drys med salt og grill den med skindet på.
Bland det pressede hvidløg i mayonnaisen.
Kog æggene i 10 minutter. Skær dem over til halve.
Kog fennikel i 10 minutter.
Kom grønsagsblandingen i en si, si væden fra og kog den lidt mere ind.
Anret på tallerkner og drys fennikelurt over fenniklen.
Garnér med basilikum.
|
|
Opskriften er vist 9502 gange,
og udskrevet 138 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne